8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Muhtarlar Güzelyalı'da buluştu

Mudanya Muhtarlar Derneği’ne bağlı 33 köy ve mahalle muhtarları Güzelyalı Belediyesi’nin düzenlediği öğle yemeğinde idarecilerle bir araya geldi. 


Güzelyalı Belediye Başkanı Selçuk Mutlu, Mudanya Muhtarlar Derneği’ne bağlı üyeleri Göynüklü Köyü yolu üzerindeki belediyenin mesire alanında ağırladı. 


Öğle yemeğinde köy ve mahalle muhtarlarına cag kebap keyfi yaşatan Başkan Mutlu’nun organizasyonuna; Kaymakam Adem Öztürk, Cumhuriyet Başsavcısı Lütfullah Sami Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Ünal, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kahraman’ın yanı sıra Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Karaca ve daire amirleri katıldı. 

Güzelyalı’da mahalle muhtarları ile zaman zaman bir araya geldiklerini hatırlatan Belediye Başkanı Selçuk Mutlu, bu toplantılarda beldenin ve mahallelerin genel sorunları hakkında fikir alışverişi yaptıklarını vurgulayarak, “Bugünkü organizasyonumuzla bu işi biraz daha genişlettik. Mudanya’ya bağlı tüm köy ve mahalle muhtarlarını da bu toplantıya dahil ettik. Aynı zamanda onların da kamu kurum ve kuruluşları ile istişarelerine olanak sağladık. Yoğun iş yoğunluğunun bir kısmını bu tür yemekli toplantılarla ilerleyen günlerde daha da pekiştireceğiz” diye konuştu. 

Başkan Mutlu, yemek sonrasında muhtarlarının isteklerini ve sorunlarını not aldı. Kaymakam Adem Öztürk ise, muhtarlarla buluşmasına olanak sağladığı için Başkan Mutlu’ya teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2008 Çarşamba 17:33:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?