7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Muhtarlardan hal teşekkürü

Zafer, Atıcılar, Namık Kemal Mahallesi muhtarları, eski hali kaldırıp bölgeyi rahatlattığı için mahalle sakinleri adına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'e teşekkür etti. 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'i, makamında ziyaret eden Zafer Mahalle Muhtarı Ahmet Karaburun, Namık Kemal Mahalle Muhtarı Necmettin Geniş ile Atıcılar Mahallesi Muhtarı Adem Demir, halin şehir dışına taşındıktan sonra eski binanın da kısa sürede yıkılarak bölgenin bir çöküntüden temizlendiğini belirtti. 

Muhtar Geniş, eski halin bir utanç abidesi olarak durduğunu ve her gelen iktidarın hali kaldırmak için bölge halkına sözler verdiğini hatırlattı. Başkan Şahin'in, kararlılığıyla hali kent dışına taşıdığını ve yaklaşık 100 bin nüfusu barındıran bir bölgeyi ferahlattığına işaret eden Geniş, "Bölge sakinleri olarak en büyük korkumuz, eski hal binasının aylarca yıkılmadan kalmasıydı. Fakat korktuğumuz olmadı. Eski bina yıkıldı. Mahallelerimizin önü açıldı. Yıllardır özlenen tablo ortaya çıktı. Artık beklentimiz bu bölgeye Bursa'ya yakışır bir projenin uygulanması" dedi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, halin şehir dışına taşınmasının kararlılıkla yürütülen projelerden biri olduğuna dikkati çekerek, halkın memnuniyetiyle alınan kararların doğruluğunun bir kez de ortaya çıktığını söyledi. Çok geçmeden eski hal alanının iyi bir projeyle yeniden doğacağını belirten Şahin, Büyükşehir Belediyesi'ne ve Bursa'ya yakışır bir projenin hal bölgesi sakinlerine kazandıracaklarını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 21:17:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?