7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

MÜSİAD'dan Rektör Cengiz'e ziyaret

Bursa Müstakil Sanayici iş Adamları Derneği (MÜSİAD), Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektör'ü Prof. Dr. Medet Mete Cengiz'i ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. 

UÜ Rektörü Prof. Dr. Medet Mete Cengiz'i makamında ziyaret eden Bursa MÜSİAD Şubesi Başkanı Cemil Tekin, göreve yeni atanan rektöre başarılar diledi. UÜ Göğüs Kalp Damar Başkanı iken 8 Ağustos'ta Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü'nü Mustafa Yurtkuran'dan devralan Prof. Dr. Medet Mete Cengiz'i ziyaret eden Tekin, Prof. Dr. Cengiz'den bilimin ışığında ilerleyen bir üniversite yönetimi sergilenmesi temennisinde bulundu. 

UÜ'nün Bursa'da çok önemli bir rolü olduğunun altını çizen Tekin, işadamları olarak üniversitenin en iyi seviyeye gelmesi açısından gerekli tüm işbirliği ve yardımlarda bulunacağını ve UÜ'nün Bursa'nın çağdaş bir yapıya kavuşmasında en önemli etkenlerden biri olduğunu söyledi. Yaptıkları projeler hakkında brifing veren Tekin, yapacakları ve üniversite ilgili düşündükleri projeyi Rektör Cengiz'e takdim etti. Meslek yüksek okularıyla ilgili iş alanlarının ve mesleki fakültelerin kapsamının genişletilmesi gerektiğini belirten Tekin, yapılacak olan çalışmaların tüm kesimin faydasına olacağını söyledi. 

UÜ'ye destekleri ve Bursa'da yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Tekin'e teşekkür eden Cengiz, "İş adamlarımızın desteği ile birlikte Uludağ Üniversitesi'ni çok iyi yerlere taşımak en önemli vazifemiz olacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 17:09:46
Güncelleme :26 Ağustos 2008 Salı 18:46:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?