8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

MÜSİAD'tan 15 yıllık üyelere plaket

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Yönetimi, üyelikte 15 yılını dolduran 3 üyesine teşekkür belgesi takdim etti.

Çağrışan'da Elit Tesislerinde düzenlenen MÜSİAD iftarına 150'yi aşkın üye aileleri ile birlikte katıldı. İftar programında AK Parti Bursa Milletvekilleri Canan Candemir Çelik ile Ali Kul, Osmangazi Belediye Başkanvekili Rıfat Bakan, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Develioğlu ile Mehmet Nuri Görenoğlu da hazır bulundu.

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Cemil Tekin, üyeliği 15 yılı geçen Salim Özkaymak, Mustafa Gürses ve Osman Arıcı'yı sahneye davet ederek teşekkür belgelerini takdim etti.

AK Parti Bursa Milletvekili Ali Kul, Türkiye'nin Ermenistan'a futbol maçı münasebeti ile dostluk eli uzatmasının önemli bir kadirşinaslık örneği olduğunu belirterek, "İyiliğe iyilik ile mukabele etmek her kişinin işidir. Kötülüğe iyilik ile karşılık vermek ise 'er' kişinin halidir. Türkiye'nin bütün arşivlerini açıyoruz. Bu milletin
tarihinde Ermeniler veya başka bir millete zülüm yaptığı ile alakalı tek satıra rastlayamazsınız. İşte biz bütün arşivlerimizi açıyoruz. Ama böyle bir belge çıkmıyor. Türklerin hangi coğrafyaya giderlerse gitsin derin bir muhabbetle kucaklanmasının altında bu hümanizm anlayışı yatıyor" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Eylül 2008 Pazar 14:20:05
Güncelleme :7 Eylül 2008 Pazar 14:23:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?