7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Mustafa Keser Bursalılar'ı coşturdu

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin küresel ısınmaya dikkat çekmek ve toplumun bu yöndeki duyarlılığını artırmak amacıyla bu yıl 2'sini düzenlediği Yeşil-Beyaz Halk Konserleri'nde Kestel'de sahne alan Mustafa Keser, hayranlarını şarkılarla coşturdu, anlattığı fıkralarla güldürdü.


Yeşil-Beyaz Halk Konserleri'nde Tuba Özerk'ten sonra türkülerin efendisi Mustafa Keser, Kestel Gazi Caddesi'nde sadece ilçedeki değil, Bursa'nın çeşitli yerlerinden gelen binlerce seveniyle bir araya geldi. 37 yıllık sanat hayatında sürekli çıkış trendinde olan Keser, Kestel'deki performansıyla büyük beğeni topladı.

Keser, Bursa'ya her gelişte farklı güzelliklerle karşılaştığını belirterek, bundan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'i tebrik etti. Keser, "Gözleri fettan güzel" türküsünü Başkan Şahin'le birlikte düet yaptı.


Başkan Şahin, konser sonrasında günün anısına Keser'e çini tabak hediye etti. Kestel Belediye Başkanı Yener Acar'da ilçelerini renklendiren Keser'e teşekkür ederek, bir buket çiçek verdi.


Yeşil-Beyaz Halk Konserleri'nde Sinan Özen 21 Ağustos Perşembe günü akşamı Gürsu Celal Bey Parkı önünde, pop sanatçısı Yaşar da 22 Ağustos Cuma akşamı Gemlik İskele Meydanı'nda hayranlarıyla bir araya gelecek.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2008 Cumartesi 16:28:29
Güncelleme :16 Ağustos 2008 Cumartesi 17:07:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?