7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Mustafa ve Yusuf kalmak istiyor

Bursaspor'un ismi transfer söylentilerine karışan tecrübeli iki oyuncusu Mustafa Sarp ve Yusuf Şimşek, Bursa'da kalmak istediklerini belirtti.

Bursaspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar ve futbolcular, Romeschenko, Yusuf Şimşek, Gökhan Güleç, Veli Acar ve Mustafa Sarp Zafer Plaza Efor ve İnci mağazalarını ziyaret ederek taraftarlara imza dağıttı.

İsmi Trabzonspor ile transfer dedikodularına karışan Yusuf Şimşek basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Bursaspor'a çok büyük bir faydası olduğunu düşünmediğini ifade eden Şimşek, "Ama bu faydam olmayacak anlamına gelmez. Ceza aldım ve sakatlandım. Ceza benim hatamdı ama sakatlık benim hatam değil. Teklifler kafamı karıştırmıyor. 20 yaşında çocuk değilim 33 yaşındayım. Futbolun sonlarına geliyorum mutlaka teklifler gelecek, bunları ben bir şekilde değerlendiriyorum. Şu an Bursaspor'un futbolcusuyum. Bursaspor'da jübile yapmak istiyorum ama yarının ne getireceği belli olmaz. Denizlispor'da jübile yapmak istiyordum şimdi Bursaspor'dayım" dedi.

"İNŞALLAH BURSASPOR'DA MUKAVELEM UZATILIR"

Transfer söylentilerinden haberdar olmadığını belirten Mustafa Sarp ise, "Bende basından takip ediyorum. Şu an için mukavelem devam ediyor. Böyle bir transfer gerçekleşecekse bu benim isteğim dışında olur. Benim fikrim alınacak olursa ben Bursaspor'da oynamaktan son derece mutluyum. Buradan hiç bir yere ayrılmak istemiyorum. Menajerim ve başkanımız mukavelemi uzatmak için yoğun bir görüşme içindeler. İnşallah hayırlı bir sonuç alınır bende burada oynamaya devam ederim" şeklinde konuştu.

Gaziantepspor maçıyla ilgili konuşan Gökhan Güleç, "Trabzon galibiyetinin bir çıkış maçını olarak görmek istiyorduk. İnşallah Gaziantep maçından da puan yada puanlarla dönüp ikinci yarıya çok iyi hazırlanıp daha iyi bir Bursaspor izlettireceğiz" diye kaydetti.

"ANTRENÖR YANLIZ ADAMDIR"

Trabzonspor maçında taraftarın gösterdiği tepkiye cevap veren Güvenç Kurtar, "Antrenör yalnız adamdır. Otobüse baktım bütün oyuncularım genç. Takımın yarısı eksik. Taraftar hep başarı istiyor. Herkesin biraz özeleştiri yapması gerekiyor" dedi.
Güvenç Kurtar'ın röportajı sırasında ise bir taraftar tepki gösterdi. Takımı korkak oynattığını ifade eden taraftar Güvenç Kurtar'a tepki gösterdi. Tecrübeli teknik adam röportaj sonrası taraftar ile yan yana gelerek derdini dinledi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2008 Perşembe 15:42:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?