7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Neronlar Bursa'ya dadandı

Bursa'da park halindeki bir minibüs benzin dökülüp ateşe verildi.

Olaydan sonra alarma geçen polis, çok geçmeden zanlıları yakaladı. Olayla ilgili 3 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.


Edinilen bilgiye göre merkez Yıldırım ilçesine bağlı Yunusemre Mahallesi, Erdoğan Sokak üzerindeki boş arsada park halinde bulunan 64 KP 109 plakalı minibüsün yanına gelen kimliği belirsiz şahıslar, benzin döküp minibüsü ateşe verdi. Alevler bir anda minibüsü sarınca şahıslar kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda polis, bir görgü tanığının verdiği eşkalleri değerlendirip, 11 Eylül Bulvarı üzerinde kaçmaya çalışan 3 şahsı yakaladı. İtfaiye ekipleri, yanan minibüse müdahale etti. Ancak kısa
sürede alev topuna dönen minibüs kullanılmaz hale geldi.

Polis olaydan sonra yakaladığı 5 şahsı polis merkezine getirdi. Kimliğini açıklamak istemeyen görgü tanığının teşhis etmesinin ardından çok sayıda suçtan kayıtlarının bulunduğu tespit edilen U.A (16), N.A.(15) ve U.Ç.(17) isimli 3 şahıs gözaltına alındı. Yanan minibüs üzerinde uzaman ekipler incele yaptı. Olayın terör boyutunun bulunup bulunmadığının araştırıldığı ve soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

İha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2008 Perşembe 02:53:00
Güncelleme :31 Ocak 2008 Perşembe 02:53:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?