7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Nilüfer, sevenleriyle buluştu

Bursa'da konser veren Türk Pop Müziği'nin güçlü sesi Nilüfer, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Nilüfer'i heyecanla ve coşkuyla izleyenler arasında kızı Ayşe Nazlı da vardı. 

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) ile Kültür A.Ş. koordinasyonunda Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda gerçekleştirilen konsere, sanatseverler büyük ilgi gösterdi. Konserinin biletleri satışa sunulduğu ilk günde tükenen Nilüfer, Türkiye turnesinin ilk durağı olan Bursa'da konser vermenin kendisini çok heyecanlandırdığını söyledi. Uzun süredir Bursa'ya gelmediğini dile getiren güzel sanatçı, hayranlarının sevgi gösterileri karşısında duygusal anlar yaşadı. Konserden bir gün önce kente gelerek, tarihi ve turistik mekanları gezdiğini söyleyen ünlü sanatçı, "Bursa'yı ve Bursalı olmayı çok özlemişim. Bursa'da görmeyeli çok değişmiş, adı gibi Yeşil Bursa olmuş" diye konuştu. 

Coşkulu gecede konserine 'Yine Yeni Yeniden' adlı şarkısıyla başlayan Nilüfer, 'Esmer Günler', 'Yolcu Yolunda Gerek' ve 'Böyle Ayrılık Olmaz' gibi unutulmaz şarkılarıyla sevenlerine müzik ziyafeti verdi. Konserde yeni şarkılarını da seslendiren Nilüfer, 15 yaşında adım attığı sanat dünyasında kendisini bir numaraya yükselten en güzel ve özel şarkılarını söylerken dinleyicileri de ünlü sanatçıya eşlik etti. 

Tansiyonun bir an olsun düşmediği gecede, pembe kostümüyle de güzelliğini sergileyen Nilüfer, şarkılarının yanı sıra dansları ve martılı sahne dekoruyla da izleyicilerine görsel bir şölen yaşattı. Sahne performansıyla Bursalıları büyüleyen usta sanatçı, yaklaşık 2 saat süren konserinin sonunda sevenleri tarafından ayakta alkışlandı. 

Şarkılarından bazılarını seyircilerin arasına inerek söyleyen Nilüfer, bir ara kızı Ayşe Nazlı'nın yanına giderek seyircilere el sallamasını istedi. Konser sonunda Büyükşehir Belediye Başkanvekili Recai Ekmekçi, sanatçıya çini vazo hediye etti.

.
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2008 Çarşamba 11:57:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?