7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Nilüfer için Sincanlı da aday oldu

Hasanağa Belediye Başkanı İbrahim Sincanlı, Nilüfer Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adaylığını açıkladı.

Belediye başkanlıkları için aday adaylığı başvuru süresinin son gününde AK Parti'de Nilüfer Belediye Başkanlığı için aday adayı sayısı 4'e çıktı. Hasanağa Belediye Başkanı İbrahim Sincanlı, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Metin Düvencioğlu'na resmi başvurusunu yaparak, aday adaylığını kamu oyuna duyurdu.

AK Parti'nin 6 yıldır tarihin en önemli kalkınma hamlelerini gerçekleştirdiğini ifade eden Sincanlı, "Artık Nilüfer ilçesini de AK parti kadrolarıyla yönetilme zamanı geldi. Önümüzdeki dönem Nilüfer Belediyesi yönetimini daha zor bir dönem beklemektedir. Kapanan beldeler ve 25'e yakın köyün Nilüfer'in mahallesi haline gelmesi iş hacmini önemli oranda arttıracaktır. Bu sebeple ciddi anlamda Büyükşehir ve merkezi iktidar desteğine ihtiyaç duyulacaktır. Nilüfer, merkezi ilçeler içerisinde en geniş coğarafyaya sahip ilçe. Nilüfer Belediyesi Fadıllı köyüne de, İhsaniye'ye de hizmet götürecek. Her mahallenin kendine göre ihtiyacı olacaktır" dedi.

Belediye başkanlığının okulu olmadığını ve tecrübenin yaşayarak öğrenildiğini ifade eden Sincanlı, "10 yıllık başkanlık deneyimim var. Bu görev için yeterli birikim ve donanıma sahip olduğuma inanıyorum" diye konuştu.

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Metin Düvencioğlu ise başvuru süresinin son gününde aday adayı süresinin 4'e yükseldiğini hatırlatarak, "Partimiz hizmet yolunda ülkemiz için önemli işlere imza attı. Halkımızın teveccühü partimize hala devam etmektedir. 29 Mart'ta halkımız, AK Parti'ye güvenini yeniden gösterecektir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 17:14:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?