7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Nilüfer'de bowling heyecanı

Nilüfer Belediyesi çalışanları arasında birlik, beraberlik ve motivasyonu artırmak amacıyla düzenlenen bowling turnuvası başladı.

Artık geleneksel hale gelen ve Carrefour Vasco Bowling Salonu’nda yapılan turnuvanın ön elemeleri ilginin çok olması üzerine 3 güne yayıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Nilüfer Kaymakamı Ekrem Çalık ile belediye personelinin katıldığı bowling turnuvası renkli görüntüleri de beraberinde getirdi.

4 grupta toplam 49 takımın yarıştığı turnuvada, gruplarında en yüksek skoru yapan 12 takım belirlenecek ve turnuvanın finali de bu 12 takımın katılımıyla 29 Aralık Pazartesi günü yapılacak. Finalde ilk 3’e giren takımlara kupaları verilirken, bayanlarda ve erkeklerde “en skorer oyuncular” belirlenerek sürpriz hediyeler verilecek.

Turnuvanın ilk gününde Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in üst üste attığı başarılı atışlar dikkat çekti. Bir strateji ve koordinasyon sporu olarak tanımlanan ve en az 5 bin yıllık bir tarihi olup geçmişte avcı ve savaşçıların yeteneklerini geliştirmek için oynadıkları bir oyun olduğu belirtilen bowlingi bir hayli seven Nilüfer Belediyesi çalışanları, turnuvanın ilk gününde labutları devirmek için kıyasıya yarışırken, sergiledikleri ilginç görüntüler ise görülmeye değerdi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2008 Çarşamba 20:41:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?