8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Nilüfer'de İpçi adaylığını açıkladı

Bursa'da CHP'nin kalesi olarak bilinen Nilüfer ilçesinde AK Parti'nin muhtemel adayı olarak görülen İsmail İpçi, aday adaylığını açıkladı. 20 yıldır siyasetin içerisinde bulunduğunu ifade eden İpçi, belediye başkanlığının milletine hizmet etmek için en iyi yer olduğunu belirtti.

Gelecek yıl mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi İsmail İpçi, Nilüfer Belediye Başkanlığı için aday adaylığını kamu oyuna açıkladı. Nilüfer AK Parti İlçe Teşkilatı'nda yapılan basın toplantısıyla aday adaylığını açıklayan İpçi, neden aday ve belediye başkanlığı sorularını cevaplandırdı.

Türkiye'ye hizmeti siyasette gördüğünü belirten İpçi, "Yaklaşık 20 yıldır siyasetin içerisindeyim ve hiçbir makama aday olmadığım siyaset sahnesinden artık belediyeciliğe geçmek istiyorum. Belediye başkanlığı maalesef toplumumuz tarafından bir makam yeri olarak algılanıyor. Nasıl olurda halkın oyu ile o göreve seçilen, vatandaşların ödediği vergilerle maaş alan biri makam sahibi olabilir. Ben özel sektörden geliyorum. Burada patron her zaman halk olmalıdır. Belediye başkanları hiçbir zaman vatandaşlarına hizmet etmekle sorumlu olduklarını unutmamalı" dedi.

Belediye başkanlığının halkına ve milletine hizmet etmek isteyen biri için en iyi yer olduğunu ifade eden İpçi, "Artık ülkeme borcumu ödemek istiyorum. AK Parti'den Nilüfer Belediye Başkanlığı'na adaylığımı koyuyorum. Eğer belediye başkanı seçilirsem, milletime karşı mal beyanında bulunma zorunluluğum var. Benim kimseden saklayacak bir şeyim yok. Siyasette bulunduğum sürede devletten yada belediyeden iş almadım. Seçildiğim takdirde de aynı tutumumu sürdüreceğim. Beni bugüne kadar yalnız bırakmayan partimizin gerçek sahipleri, birlik ve beraberliğimizle Nilüfer'i AK Partili Belediyecilik anlayışıyla buluşturacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Hedefleri hakkında açıklama yapmaktan sakınan İpçi, kesin adaylığının açıklanmasıyla projelerini anlatacağını ifade etti. Toplantıya katılan İl Başkan Vekili ve diğer yöneticiler, İpçi ile olan samimiyetleri dolayısıyla yanında olduklarını belirtti. İpçi'nin toplantısına ilçe teşkilatı büyük destek verdi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2008 Cumartesi 15:19:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?