7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Nilüfer'de Ramazan coşkusu

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Nilüfer ilçesi Ataevler pazaryerinde gerçekleştirilen Ramazan programı, vatandaşlara eğlenceli anlar yaşattı. 

Büyükşehir Belediyesi, ayrım yapmadan sürdürdüğü insan odaklı hizmetlerini kentin her noktasına ulaştırmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayına özel olarak düzenlenen 'Temaşa-i Ramazan' programı, Nilüferli vatandaşların da gönlünü fethetti. 

Bereket, birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan'da vatandaşların neşesine neşe katan etkinlikler kapsamında ilk olarak alanlarında ün yapmış animatörler, nefes kesen gösterilerini sergiledi. Sanatseverler ateşbaz, jonglör, akrobat ve sihirbazın şovlarını ilgiyle izledi. Etkinliğin ikinci bölümünde ise Büyükşehir Belediye Orkestrası sahneye çıktı. 'Faslı Ramazan Konseri'nde en güzel eserleri seslendiren sanatçılara, vatandaşlar da alkışlarıyla ve danslarıyla eşlik etti. 

Coşkulu gecede, keyifli anlar yaşayan Nilüferliler, Ramazan akşamlarına renk katan etkinlikleri vatandaşların ayağına getiren Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 17:23:03
Güncelleme :16 Eylül 2008 Salı 17:25:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?