7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Nilüfer'de su kesintisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak altyapı çalışmaları sebebiyle Nilüfer İlçesi’ndeki bazı mahallelerde 8 Temmuz Salı günü (yarın) ile 10 Temmuz Perşembe tarihleri arasında zaman zaman su kesintisi uygulanacağı bildirildi. 

BUSKİ’den yapılan açıklamada, Nilüfer İlçesi Üçevler ve Demirci mahallelerinde içmesuyu çalışmaları yapılacağından 8 Temmuz Salı günü (yarın) ilgili bölgede 08.00 ile 18.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacağı belirtildi. 

Nilüfer İlçesi Odunluk Mahallesi’nde ise 9 Temmuz Çarşamba ve 10 Temmuz Perşembe tarihlerinde içmesuyu şebeke rehabilitasyon çalışmaları yapılacağından Orhangazi Caddesi ile Oduncu, Oğuzhan, Okur, Ova, Ortam ve Ozan sokaklarda 08.00 ile 18.00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacağı vurgulandı.
Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları anlık su kesintilerine ve verilmelerine karşı tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanılmaları konusunda uyardı.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2008 Pazartesi 15:24:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?