7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Öğrenciler ÖSS stresi attı

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde ÖSS'den çıkan binlerce genç, "kalem kırma partisinde" rock grubu Pinhani ile stres attı. 

Ataevler Basın Kültür Sarayı karşısındaki konser alanında yapılan etkinlikte öğrenciler doyasıya eğlendi. Renkli görüntülerin yaşandığı konserde ilk olarak Kül grubu sahne aldı. Söyledikleri birbirinden hareketli şarkılarla gençleri coşturan Kül grubu, izleyicilerden de büyük alkış aldı. İkinci olarak sahne alan grup Buz ise, izleyenlerine tam anlamıyla bir rock gecesi yaşattı. Konserin bir bölümünde izleyicilerin yanına inen grubun solisti Tarkan Gözübüyük şarkılarına hayranlarıyla birlikte söyledi. 

"Kalem Kırma Partisi"nin finalinde sahne alan ünlü rock gurubu Pinhani ise gençlere ve Nilüferlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan Pinhani grubu, rock müziğinin birbirinden hareketli şarkılarıyla izleyenlerine coşku dolu bir gece yaşattı. Son albümlerinde yer alan "Beni Al", "Dön Bak Dünyaya", "Ben Nasıl Büyük Adam Oldum" ve "Zaman Beklemez" gibi şarkıları istek üzerine 2 kere seslendiren Pinhani, gençlerden tam not aldı. 

Her yaştan müzikseverin ilgi gösterdiği konserin ardından izleyiciler dev ekranda Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçını izleyerek, konser keyfinin ardından bir de milli coşkuyu paylaştı.

.
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2008 Pazartesi 15:10:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?