8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Okulda balon faciası

Bursa'da 23 Nisan kutlamaları sırasında okul önündeki seyyar satıcıdan balon almak isteyen bir öğrenci, patlayan balonlar sebebiyle yaralandı. Elleri ve yüzü feci şekilde yanan 8 yaşındaki Özgür Özgiğit, öğretmenler tarafından hastaneye kaldırıldı. 

Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi İlçesindeki bir ilköğretim okulunda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine katılan 8. sınıf öğrencisi Özgür Özyiğit, okul önündeki seyyar satıcından balon almak için dışarıya çıktı. Bu sırada sigarayla baloncunun yanına yaklaşan bir kişinin ateşiyle patlamaya başlayan balonlar, Özyiğit'i yüzü ve kollarını yaktı. Yaralanan 2. sınıf öğrencisi, Müdür Yardımcısı Ercan Başköy tarafından hemen Dr. Ayten Bozkaya Hastanesi'ne kaldırıldı. 

İlk müdahalesinin ardından minik öğrenci, Çekirge Çocuk Hastanesi'ne sevk edildi. Yüzü ve vücuduna yapışan balon parçacıkları Genel Cerrahi bölümünde temizlenen Özgür Özyiğit, pansuman yapılarak taburcu edildi. Özel bir tekstil fabrikasında çalışan baba Ömer (32) ve anne Saniye Özyiğit (29) olayı görmediklerini söylerken, "Ne geldiyse başına balon almak istediği zaman gelmiş" diye konuştu. 

Velinin baloncudan şikayetçi olmadığı öğrenilirken, küçük çocuğun her gün pansuman için hastaneye getirileceği bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2008 Çarşamba 14:15:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?