7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Ölen sahibinin başından ayrılmadı

Bursa'da anne ve babası öldükten sonra sokaklarda yaşamaya başlayan 31 yaşındaki tiner bağımlısı mobilyacı, beslediği sokak köpeğinin sürekli havlaması üzerine yaşadığı kulübeye gelen çevre esnafı tarafından ölü bulundu. 

Edinilen bilgiye göre, 10 sene önce Almanya'daki babasını, Türkiye'ye geldikten sonra da annesini kaybeden Murat Yılmaz (31) sokaklarda yatıp kalkmaya başladı. 

Bir iş bulamayan ve bulduğu işlerde de uzun süre çalışamayan Yılmaz, merkez Osmangazi ilçesi Gülbahçe Mahallesi'ndeki bir fabrikanın yanına yaptığı 10 metrekarelik kulübede yaşamaya başladı. En son 2 gün önce köpeğiyle birlikte mahalle berberi tarafından görülen Yılmaz'dan bir daha haber alınamadı. Sabahın erken saatlerinden itibaren Murat Yılmaz'ın beslediği sokak köpeği Çomar, kulübenin önünde sürekli havlayınca köpeğe yiyecek vermek isteyen esnaf genç adamın cesediyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kulübenin etrafına güvenlik şeridi çekti. Sahibi ölen sokak köpeği, kulübeden çıkmak istemedi. Polisler tarafından kulübeden çıkarılan köpek, sahibinin cesedinin çıkarılma anını da izledi. Murat Yılmaz'ın cesedi, cumhuriyet savcısı ve uzman polis ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Ölen şahsın görme özürlü ağabeyi Yalçın Yılmaz ise, anne babasının vefatının ardından miras meselesi yüzünden kardeşinin kendisini sürekli tehdit ettiğini, bir gün baltayla evine geldiğini, kardeşine ara sıra beddua ettiğini ancak bu kadarını istemediğini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 21 Mart 2008 Cuma 12:22:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?