7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Ölümden mucize kurtuluş

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bir benzinliği soyan 2 kişi, işyeri çalışanını silahla vurarak ağır yaraladı. Zanlılar, ağır yaralı benzinlik görevlisinin yoğun bakımda verdiği ifade sonucunda yakalandı.

Olay, Mustafakemalpaşa ilçesi Karaorman köyü girişinde bulunan Türköz benzin istasyonunda meydana geldi.

Edilen bilgiye göre, istasyona gelen 2 kişi, gece görevlisi Sadık Aktaş'ı (27) etkisiz hale getirerek kasada bulunan 100 YTL para bin 500 YTL değerindeki telefon kontörünü gasp etti. Soyguncular, olayın ardından petrol istasyonu görevlisi Sadık Aktaş'ı da yanlarına alarak araç ile olay yerinden kaçtı. Bursa'nın Çalı beldesine gelen şahıslar, burada benzinlik görevlisi Sadık Aktaş'ı silahla 4 el vurarak yaraladı.

Aktaş'ın öldüğünü sanan kişiler, yaralıyı dere yatağına atarak olay yerinden uzaklaştı. Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne ağır yaralı olarak kaldırılan benzinlik görevlisi, burada jandarma ekiplerine kendisini vuran şahsın Emdah D. (19) olduğunu söyledi. Olayın ardından harekete geçen ekipler, zanlılar Emrah D. ve Ramazan T.'yi (48) gözaltına aldı.

Zanlı Emrah D'nin alınan ifadesinde, Bursa'nın Kükürtlü mahallesinde bir marketin silahla soyulması olayını da eniştesi Şaban S. ile gerçekleştirdikleri öğrenildi. Şaban S. ise Balıkesir'e kaçmak isterken yakalanak gözaltına alındı. İfadesi alınan zanlılar mahkemeye sevk edildi.

.
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 11:12:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?