7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Örgüt operasyonuna 2 gözaltı daha!

Bursa'da jandarma tarafından bir suç örgütüne yönelik daha önce yapılan operasyonun devamında 2 kişi daha gözaltına alınırken, 5 kişinin de arandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Yıldırım ve Osmangazi ilçelerinde, 15 Ağustos 2008 tarihinde 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüt kapsamında nitelikli tehdit, nitelikli yağma, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçlarını işleyen örgüte yönelik jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda 5 kişi yakalanmış, bu şahıslardan üçü tutuklanarak cezaevine konulmuştu.

Cumhuriyet Savcılığı'nca ele geçirilen belgeler üzerinde yapılan inceleme sonucunda Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 03 Aralık 2008 tarihinde bir operasyon daha düzenlendi. 7 şüpheliye ait 15 ayrı noktada yapılan aramalarda, 2 şüpheli yakalandı. 360 adet tapu senedi ile bir adet gayrimenkul satış sözleşmesi ele geçirildi.

M.K. ve M.K. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, firari 5 şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 16:32:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?