7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Orhan Özcü Gürsu'ya yeniden talip

Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, AK Parti'den tekrar aday adayı olduğunu açıkladı.

Gürsu AK Parti İlçe Teşkilatı'nda yapılan toplantıda konuşan Orhan Özcü, "Küreselleşen dünyamızda, Gürsu'muzu, Bursa ve Kestel'in arasında kalmış bir köy görünümünden kurtarmak hedefiyle yola çıktık. Bunun için halkımızın isteklerini dinledik ve onları yerine getirdik. Bundan dolayıda kendimizi başarılı saydık. Bizim başarımızı halkımızın da başarısı olarak gördük. Zaman zaman gelen eleştirilerde 'Hayalci Başkan' diye nitelensem de, Gürsu'nun geleceğine yön vereceğine inandığım düşlerimi gerçeğe dönüştürmek için, hizmet kadrom ve bana inananlarla gece gündüz demeden çalıştık. Bir sonraki seçimleri kazanmak amacıyla popülist yaklaşımlarla değil, hedeflerimizi gerçekleştirmek amacıyla çalıştık. Başardığımızı düşünüyorum ve daha büyük başarılara imza atmak için bir kez daha halkımızın teveccühünü almaya aday olduğumu açıklıyorum" dedi.

Gürsu AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Arslan ise, "AK Parti olarak bizler, hizmet anlayışını ön plana çıkartarak ilçelerimizi güzelleştirdik. Gürsu, Bursa'ya laik bir ilçe olmuş durumdadır" diye konuştu.

Osmangazi Belediye Başkanı ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkalığına aday adayı olan Recep Altepe, "Biri AK Parti'den belediye başkanlığına aday adayı oluyorsa, zaten başkan o olacak demektir. Ne mutlu ki büyük liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasından ilerliyoruz. Orhan Özcü'yü arkasından hiç bir dedikodu yaptırmadan yeni bir döneme girdiği için tebrik ediyorum. Eğer büyükşehir adaylığım kabul olursa, Gürsu'yla Bursa'yı bir yapacağız ve Gürsu'yu coşturacağız" şeklinde konuştu.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği açıklamada, konuşmaların ardından Orhan Özcü, müracaat dosyasını AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Arslan'a teslim etti.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 21:50:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?