7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Örnek işyerlerine ödül

Yıldırım Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Gıda Denetim Birimi'nin yürüttüğü çalışmalar sonrasında örnek iş yeri seçilen mekanların sahipleri, belgelerini Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’in elinden aldı. 

Meclis salonunda düzenlenen belge törenine Yıldırım İlçesi’nde faaliyet gösteren çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı. Yıldırım Belediyesi Gıda Denetim Birimi tarafından sürdürülen çalışma sonucunda gıda yasalarına, sağlık kurallarına ve çalışma prensiplerine uyan 16 iş yerine örnek iş yeri belgesi, 18 iş yerine ise teşekkür belgesi verildi. Belgelerini Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’in elinden alan esnaf, bu belgeyi dükkanlarının en güzel ve görünen yerine asacaklarını belirtti. İş yeri yetkilileri, müşterilerin bu belgeyi gördüklerinde gönül rahatlığı ile alışveriş yaptığını belirtti. 

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin periyodik aralıklarla yapılan incelemeler sonrasında itina ve titizlik gösteren esnafın ödüllendirilmesi ve takdir edilmesi noktasında bu belgelerin düzenlendiğini belirtti. Üç yıldır sürdürülen çalışmalar ile şimdiye kadar 61 esnafın bu belgeyi almaya hak kazandığını ifade eden Keskin, “Yıldırım tüm dinamikleri ile kaliteye ulaşıyor . Yıldırımlı hemşehrilerimiz gönül rahatlığı içinde alışverişlerini yapabilir. Ekiplerimiz iş yerlerine kontrollerini aralıksız sürdürüyor” dedi. ‘Marifet iltifata tabidir’ diyen Keskin tüm belge sahiplerini tebrik etti.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 16:54:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?