7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Osmangazi rakip tanımıyor

Osmangazi Belediyespor Kulübü, puanlı taekwon-do ligi 3. etap müsabakalarında rakiplerine minderi dar etti. 

İzmir Bornaova'da yapılan 3. etap müsabakalarında 33 sporcuyla mücadele eden Osmangazi Belediyespor, 11 birincilik, 4 ikincilik ve 8 üçüncülükle müsabakalara damgasını vurdu. Kazandığı başarılarla adından söz ettiren Osmangazi Belediyespor Kulübü, puanlı taekwon-do ligi 3. etap müsabakalarına katılan 20 kulüp arasından minik-yıldız bayanlarda ve genç-büyük bayanlarda şampiyonluk yaşadı. Belediyespor, minik-yıldız erkeklerde üçüncülük, genç-büyük erkeklerde ikincilik, genel klasmanda bayanlarda birincilik, erkeklerde ikincilik elde ederek diğer katılan kulüplere fark attı. 

Ardı ardına gelen bu kendilerine büyük gurur yaşattığını ifade eden Osmangazi Belediyespor Kulübü Başkan Vekili Abdullah Karadağ, "'Osmangazi'den Olimpiyatlara' diyerek yola çıktık. Bunu gerçekleştiriyoruz. Kısa zamanda tüm spor dallarından başarıdan başarıya koşuyoruz. Başarılarından dolayı antrenörlerimizi ve sporcularımızı tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum" dedi. 

Antrenör Mücahit Altıner ise sezon boyunca yaptıkları özverili çalışmalarının meyvelerini aldıklarını belirterek, "Gelecek sezonda da aynı ciddiyetle çalışarak Türkiye ve Avrupa Şampiyonu olmak istiyoruz. Verdiği destek ve sağladığı imkanlar için başkanımız Recep Altepe'ye teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 17:09:10
Güncelleme :16 Eylül 2008 Salı 17:22:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?