8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Osmangazi'de kaçak yapı alarmı

Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Bürosu ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde kaçak yapı denetimlerini sıklaştırdı. Küçükbalıklı Mahallesi'nde tespit edilen 6 adet kaçak yapı çevik kuvvet ekiplerinin nezaretinde yıkıldı. 

Belediye ekipleri özellikle bayram tatillerini, özel günleri ve hafta sonu tatillerini fırsat bilerek yapılan kaçak yapılara göz açtırmıyor. Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Bürosu ekiplerince tutanak tutulan ve hakkında yıkım kararı alınan binalar birer birer yıkılıyor. Osmangazi Belediyesi yetkilileri, kaçak yapıların üstüne kararlılıkla gittiklerini söyledi. 

Küçükbalıklı Mahallesi Şafak Sokak, Gazi Sokak, Karadağ Sokak ve Kurşun Sokak'ta tespit edilen 6 kaçak bina yıkıldı. Gazi Sokak No: 23 adresinde tespit edilen iki katlı binanın kaçak olan ikinci katının yıkımı sırasında bir genç kız ekiplere engel olmaya çalıştı. Feryat eden genç kız ekiplere engel olamayacağın anlayınca, cep telefonuyla babasına ulaşmaya çalıştı. Fakat ekipler bu arada kaçak olan binanın yıkımını tamamladı. Yıkım ekiplerine engel olmaya çalışan genç kıza polis müdahale etti. Diğer kaçak yapıların yıkımı sırasında herhangi bir olay çıkmadı.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2008 Pazartesi 15:23:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?