7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Osmangazi'de olaylı yıkım

Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Bürosu ekipleri, Küçükbalıklı Mahallesi'nin ovaya sınır bölgelerinde yapılan kaçak binaları yıktı. Ekipler tarafından evi yıkılan bir kadın baygınlık geçirdi. 

Kıratlı, Onur, Şen, Şentepe, Sevil, Kanarya ve Şanlı sokaklarında tespit edilen 9 adet kaçak yapı, çevik kuvvet ekiplerinin aldığı güvenlik tedbirleri altında yıkıldı. Onur Sokak'ta tespit edilen kaçak yapının yıkımı sırasında ev sahipleri ekiplere zor anlar yaşattı. Kaçak yapı sahibi bir kadın, yıkım ekiplerini engellemeye çalıştı. Çevik kuvvet ekiplerinin müdahale ettiği kadın baygınlık geçirdi. Osmangazi Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ambulansta sağlık görevlileri tarafından bayılan bayana müdahale edildi. 

Ekipler bütün engelleme çabalarına rağmen yıkıma devam etti. Bu arada, hakkında zabıt tutulup yıkım listesine alınan yapılardan birinde inşaatın hummalı bir şekilde sürdüğünü gören ekipler şaşkınlık yaşadı. Ustaların polis zoruyla bölgeden uzaklaştırılmasının ardından inşaatı sürmekte olan kaçak bina da yıkıldı.
Osmangazi Belediyesi Yapı Kontrol Bürosu ekipleri, önümüzdeki günlerde de yıkımlara devam edecek.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2008 Pazartesi 17:50:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?