7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Osmangazi'de 'Ramazan Şenlikleri'

Osmangazi Belediyesi tarafından organize edilen 'Ramazan Şenlikleri' başladı. 

Ramazan ayının gelmesiyle birlikte aşevlerinde 30 bin kişiye dağıtılan iftar yemeğinin yanı sıra çeşitli eğlence programlar düzenleyen Osmangazi Belediyesi, Ramazan ayı boyunca ilçenin dört bir yanında şenlik havası estirecek. Hürriyet Mahallesi'nde başlayan Ramazan Şenlikleri'ni izlemeye Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda mahalle sakini katıldı. 

Hacivat ile Karagöz'ün gösterisiyle başlayan etkinlik, ortaoyunu, fasıl programları ve ilizyon gösterileriyle son buldu. Etkinlikte konuşma yapan Başkan Altepe, Ramazan ayı içersinde 30 bin kişiye iftar yemeği vereceklerini ifade ederek, "Bu ay rahmet ve bereket ayı. Yardımlarımızı Ramazan ayı içersinde de sürdürüyoruz. Tespit edilen 3 bin kişiye çeşitli erzak yardımları yapıyoruz. Bir yandan bunları yaparken, diğer yandan farklı mahallelerde eğlence programları düzenliyoruz. İlçe halkının Ramazan ayını daha da renklendireceğiz" dedi. 

Ramazan ayı boyunca devam edecek olan etkinlikler, Akpınar, Alemdar, Küplüpınar ve Dikkaldırım mahalelerinde devam edecek.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 10:49:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?