7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Osmangazili fotoğrafçılara sertifika

Osmangazi Belediyesi’nin proje ortaklarından olan Bursa Fotoğraf Sanatçıları Derneği (BUFSAD) tarafından belediye personeline fotoğrafçılık eğitimi verildi. 

BUFSAD Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Öztuna ve BUFSAD eğitmenlerinden Dr. Osman Önder tarafından verilen eğitimler 6 hafta sürdü. Teorik ve pratik olarak iki aşamada gerçekleştirilen eğitimlere toplam 20 kişi katıldı. Eğitimlere katılan ve sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere sertifikaları, Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından verildi. 

Merinos Tren İstasyonu’nda gerçekleştirilen sertifika töreni, kursiyerlerin 6 haftalık eğitimleri boyunca çektikleri fotoğraflardan oluşan bir slayt gösterisiyle başladı. 
BUFSAD Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Öztuna törenin açılışında yaptığı konuşmada “Fotoğraf sanatına ilgi duyan ve bu yönde eğitim alarak fotoğraf dostlarımız arasına katılan Osmangazi Belediyesi personeline hoş geldiniz diyorum” diye konuştu.
 
Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe ise bugüne kadar kentin tarihi ve kültürel mirasını yaşatmak adına birbirinden özel ve güzel çalışmalara imza attık. Bu çalışmalarda personelimizin büyük emeği bulunmaktadır. Kentimizin adını başta Türkiye olmak üzere dünyaya duyuran, çeşitli uluslar arası örgütlere üyeliğimizin yolunu açan bu çalışmalarımız fotoğraf açısından da çok zengin malzeme oluşturmaktadır. Çalışmalarda emeği olan personelimiz eminim ki o yapıları en güzel şekilde fotoğraflayacaktır” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2008 Cuma 15:10:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?