7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Otomobilde esrar alemi polise takıldı

Diyarbakır'dan otomobil bagajında getirdikleri 14 kilo 220 gram esrarı Bursa'da piyasaya sürmek istedikleri iddia edilen 3 kişi, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. Bir şey hatırlamadıklarını belirten zanlıların, Diyarbakır'dan Bursa'ya gelirken yol boyunca esrar içtikleri ortaya çıktı. 

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Diyarbakır'dan uyuşturucu madde getirileceği yönünde ihbar alan Narkotik Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. 

Zanlıların bindiği otomobilin plakasını alan narkotik polisi, Yıldırım ilçesi Ankara yolu girişinde tertibat aldı. Otomobili durduran polis, otomobilin bagajında yaptığı aramada 14 kilo 220 gram esrar ele geçirdi. Otomobilde bulunan ve hırsızlıktan sabıkalı olduğu öğrenilen Tuncay Y. (25), Osman Y. (22) ve Sercan S. (25) gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgulamalarında, Diyarbakır'dan Bursa'ya gelirken yolda esrar içtiklerini, bunun için bir şey hatırlamadıklarını söyleyen zanlılar, 'satmak maksadıyla uyuşturucu esrar maddesi bulundurmak' suçundan adliyeye sevk edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2008 Salı 09:34:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?