8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Otomobiliyle dükkana girdi: 1 yaralı

Bursa'da, bir sürücü, otomobili ile TEKEL bayiine daldı. Kazada dükkana alışveriş yapmaya gelen bir genç yaralandı. Sürücü ve yaralanan gencin anneleri, olay yerinde fenalık geçirdi. 

Edinilen bilgiye göre, kaza, merkez Osmangazi ilçesine bağlı Kükürtlü Mahallesi Mudanya yolu üzerinde meydana geldi. D.K. (22), otomobili ile İzmir istikametinden Ankara yönüne seyrederken Sırameşeler Metro İstasyonu mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybedip yol kenarındaki Orhan Keskin'e (41) ait TEKEL bayiine daldı. Büyük bir gürültüyle market önündeki beton saksılara çarpan otomobil, dükkanın vitrin camını kırarak içeriye girdi. Bu sırada dükkana alışveriş yapmaya gelen Ruhat Oktay (17) isimli genç, kapıdan çıktığı sırada başına beton ve cam parçalarının isabet etmesi sonucu yaralandı. Kanlar içerisinde yere yığılan Oktay'a TEKEL bayii çalışanları ve çevredeki vatandaşlar müdahale etti. 

Oktay'ı alışverişe gönderen annesi, oğlunu yaralı halde görünce fenalık geçirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı genci ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. 

Bu sırada polis, D.K.'yi gözaltına aldı. Polisin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sürücünün annesi, hurdaya dönen otomobili görünce, "Oğlum nerede?" diyerek gözyaşı döktü. Deliye dönen kadını polisler oğlunun içerisinde bulunduğu polis otosuna götürüp teskin etti. 

Gözaltına alınan sürücü, "Seyir halindeyken aniden marketten bir çocuk yola fırladı. Ona çarpmamak için direksiyonu kırdım, markete girdim. Geçen hafta da ben servis beklerken aynı yerde gözümün önünde kaza oldu. Bir kişi öldü. Şimdi benim başıma geldi. Çok üzgünüm" diye konuştu. 

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2008 Salı 14:38:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?