7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Otopsi için mezarı açıldı

Bursa'da arife gecesi 3 kişi tarafından tecavüz edilip para ve cep telefonu gasp edildikten sonra 33 yerinden bıçaklanarak öldürülen 51 yaşındaki kadının mezarı, otopsi için açıldı.

Yaşlı kadının kesin ölüm sebebinin tespiti için el ve ayak parmaklarından alınan tırnaklar, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Edinilen bilgiye göre B.E. (28), R.A. (29) ve H.E. (29), arife gecesi T.K.'yi (51) Yavuzselim Mahallesi'ndeki evinden alarak gezme bahanesiyle araçlarına bindirip Orhaneli yolunda Misi köyü arkasındaki çamlığa götürdü.

Sırayla ilişkiye girdikleri kadını 180 YTL parası ile 2 adet cep telefonunu gasp ettikten sonra 33 yerinden bıçakla yaralayan alkollü 3 kişi, olay yerinden kaçarken otomobillerinin bıraktığı patinaj izinden yola çıkan polis tarafından yakalandı.
Vahşice işlenen cinayetin ardından Kurban Bayramı'nın birinci günü hayvan kesmeye hazırlanırken gözaltına alınan şüpheliler, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Şüphelilerden E.B.'nin ereksiyon olamayınca sinirlenip komşusu olan yaşlı kadını bıçaklamaya başladığı, diğer 2 şahsın da bıçağa sarılmasıyla kadının öldürüldüğü iddia edildi. Hunharca öldürülen yaşlı kadının üzerindeki 180 YTL'yi kendi aralarında paylaşan şüphelilerin, çantada bulunun tüm eşyaları ve iki sim kartı polise yakalanmamak için yaktıkları belirlendi.

Soruşturmayı yürüten savcı, bugün sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu uzmanlarıyla birlikte yaşlı kadının gömüldüğü Cumalıkızık Mezarlığı'na gitti. Mezarı kazılan yaşlı kadının cesedinden otopsi için materyaller alındı. İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilen el ve ayak tırnakları, yaşlı kadının kesin ölüm sebebinin bulunmasına ışık tutacak.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2008 Çarşamba 14:57:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?