8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Öymen çiftinin duygulandığı an

Bursa'nın Karacabey ilçesindeki İkizce Köyü'nde 20 gün önce geçirdiği trafik kazasının ardından organları 4 kişiye umut olan 9 yaşındaki Uğurcan Bayram'ın annesinin sözleri Chp Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen ve eşini ağlattı. 

Kazada ölen Uğurcan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen ve eşi Nedret Öymen, acılı anne Şefika Şirin'i oğlunun organlarını bağışladığı için tebrik etti. 

20 gün önce Karacabey ilçesine bağlı İkizce Köyü'nde bisikleti ile gezerken minibüsün çarpması sonrası ağır yaralanan Uğurcan Bayram önce Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesine kaldırılmış, burada yoğun bakım ünitesinde boş yatak olmadığı için Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'ne sevedilmişti. Beyin kanaması teşhisiyle yoğun bakıma alınan Uğurcan'nın beyin ölümünün gerçekleşmesinin ardından harekete geçen doktorlar minik Uğurcan'ın anne ve babası ile görüşüp ikna ettikten sonra organ naklini gerçekleştirmişlerdi. 

Uğurcan'ın İkizce Köyü'ndeki evlerine taziye ziyaretinde bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen ve eşi Nedret Öymen, acılı anne Şefika Şirin'in, "Benim aklıma organ nakli gelmemişti. Doktorlar söylediğinde hiç düşünmeden "evet" dedim. Oğlum ölmedi, yaşıyor. Önceden tek oğlum vardı şimdi 4 oğlum oldu" sözleri karşısında duygularına engel olamadı. 

Uğurcan'ın mezarını yaptırmak istediğini söyleyen Nedret Öymen, gözyaşlarına hakim olamadı. Öymen ve beraberindekiler, Şirin ailesini ziyaret ettikten sonra köylülerin sorunlarını dinledi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 19:41:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?