7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Oyun iyi skor kötü

Süper Amatör Lig'de şampiyonluk kovalayan ve sezona galibiyet ile başlamak isteyen Yenişehir Belediyespor oynadağı iyi futbolun karşılığını alamadı. Temsilcimiz Belediyespor Demirtaş ile 1-1 berabere kaldı. 

Maça iyi başlyan ve maçın henüz 10'uncu dakikasında öne geçen Yenişehir Belediyespor üst üste yakaladığı pozisyonları cömertçe harcadı. 

Yenişehirli futbolseverlerin doldurduğu tribünler önünde oynanan ve 90 dakikası çekişme içinde geçen Yenişehir Belediyespor-Demirtaş maçında temsilcimiz bu sonuçla 1 puana razı oldu. 

Alınan beraberliğe rağmen temsilcimizin oynadağı futbol göz doldurdu ve sonraki maçlar için ümit verdi. 

Temsilcimiz önümüzdeki Pazar günü İnegöl deplasmanına gidecek.
İnegöl Kurtuluşspor deplasmanında galibiyet kovalayacak temsilcimizin maçına araçların kaldırılacağı belirtildi. 

Maçla ilgili yorum yapan Yenişehir Belediyespor Başkanı Hakan Ceylan, şansızlığı bir türlü kıramadıklarını söyledi. 

Demirtaş maçına iyi başladıklarını ancak sonunu getiremediklerini ifade eden Hakan Ceylan "Maça çok iyi başladık. Maçın daha ilk dakikalarında gol bulduk. Oynadağımız futbola bakıldığında fark yapacağımız görülüyordu. Fakat gol pozisyonlarını üst üste harcadık. İkinci yarıda istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık. Böyle olunca da maçtan beraberlik ile ayrıldık. Oynanan futbol ne kadar sevindirici ise, beraberlik o kadar üzücü oldu" diyerek kabyedilen puana yandıklarını gözler önüne serdi. 

Önümüzdeki hafta sonu İnegöl deplasmanına gideceklerini sözlerine ekleyen Başkan Ceylan şunları aktardı: "Öncelikle Demirtaş maçında takımımızı destekleyen tüm taraftarımıza teşekkür ediyorum. Onların destekleriyle başarıya ulaşacağımızı biliyoruz. Pazar günü İnegöl deplasmanındayız. İnegöl Kurtuluşspor ile 3 puan mücadelesi yapacağız. Bu maça taraftarımızı da götüreceğiz. Taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Demirtaş maçında olduğu gibi Kurtuluşspor maçında da bizleri yalnız bırakmasınlar". 

Ceylan, ilk haftalarda güçlü rakipler ile oynayacaklarının altını çizerken, dezantaj gibi gözüken fikstürü avantaja çevirmek için uğraş vereceklerini söyledi.

Tayfun Sırman / Yenişehir KENTHABER
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 10:57:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?