7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Parayı önce saçtılar sonra çaldılar

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde bir esnafı, "Dükkanın önüne para düşmüş, Ramazan ayında fakire verirsiniz" diyerek oyalayan hırsızlar, çelik kasadaki bin 500 YTL'yi çalarak kayıplara karıştı. 

Edinilen bilgiye göre, Zafer Caddesi'ndeki AK Parti ilçe başkanı Cemil Demir'e ait inşaat malzemeleri satılan işyerine giren bir kişi önce müşteri gibi keser sapı sordu. 27-28 yaşlarında 1.80 boyundaki şahıs çıkarken, "Yan tarafta yola paralar saçılmış, toplayalım da bir fakire verirsiniz" dedi. Bunun üzerine dükkanda çalışan eleman dökülen paraları toplamak için dışarı çıktı. 

Dükkanı gözetleyen başka biri de içeriye girip, çekmeceden anahtarları alarak çelik kasayı açtı. Kasadan bin 500 YTL alan şahıs, olay yerinden hızla kaçarken durumu anlayan çalışanlar ise polise haber verdi. Yola saçılan paraları hırsızların tuzak amacıyla bıraktıkları ortaya çıktı. 

Olay yerine gelen ekipler, 5 adet güvenlik kamerasının görüntülerini izledi. İncelemelerde hırsızların iki kişi olduğu tespit edilirken, hırsızın net olarak görüldüğü belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2008 Perşembe 14:06:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?