7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

PKK üyesi inşaatta çalışırken yakalandı

PKK terör örgütüne üye olmak suçundan aranan zanlı, Bursa'da çalıştığı inşaata yapılan şok baskınla yakalandı. Sevk edildiği adli makamlarca tutuklanan şüphelinin, kendisini görüntüleyen kameralara gülücükler saçması dikkat çekti. 

Edinilen bilgiye göre, hakkında Batman Sulh Ceza Mahkemesi tarafından, "yasa dışı PKK terör örgütü üyesi olmak" suçundan yakalama emri bulunan Hamdullah K.'nin Bursa'da olduğu ihbarını alan jandarma, harekete geçti. Şüphelinin merkez Nilüfer ilçesindeki bir inşaatta çalıştığını belirleyen İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, zanlının kaldığı Çalı beldesi, Villalar mevkiindeki inşaata şok bir baskın düzenlendi. 

Gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Hamdullah K., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Herhangi bir açıklamada bulunmayan şüphelinin kendisini görüntüleyen kameralara gülücükler saçması dikkat çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2008 Cumartesi 10:31:50
Güncelleme :1 Kasım 2008 Cumartesi 10:34:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
k.1789 IP: 85.176.251.xxx Tarih : 1.11.2008 11:36:32

pkk yapilanmasi istanbuldan fazla bursa ve gemlik cevresinde yogunlasmaktadir liderlerinin etrafinda etten bir duvar olusturmak amaciyla bursa cevresine yeslesmeye devam etmektedirler,belkide ergenokoncularin talimatiyla bu isler baslamistir cünkü apoyu sorgulayan askeri kanatta yer alan bir üst rütbeli sayesinde apo idamdan kurtarilmistir.bursa ve cevresi pkk istilasina karsi uyanik olmalilar