7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Rıfat Bakan AKP'den aday adayı

Bursa'nın merkez ilçesi Osmangazi'de, Belediye Başkan Vekili Rıfat Bakan da aday adaylığını açıkladı. Başkan Recep Altepe'den alacağı hizmet meşalesini yakmaya devam edeceğini ifade eden Bakan, Osmangazi'nin ufkunu aydınlatmayı sürdüreceğini kaydetti.

Osmangazi'de, Belediye Başkan Vekili Rıfat Bakan da başkanlık için aday adayı oldu. AK Parti İlçe Teşkilatı'nda yapılan açıklamayla aday adaylığını kamu oyuna duyuran Bakan, adaylık başvurusunu İlçe Başkanı Tahsin Kara'ya takdim etti.

Çok sayıda partilinin destek verdiği toplantıda Bakan, " Osmangazi'de Başkanımız Recep Altepe ve çalışanlarımızla birlikte 5 yıl boyunca çok önemli hizmetlere imza attık. Sadece kentimizde değil, Türkiye'de hatta dünyada takdir gören ve belediyecilik anlamında örnek gösterilen projeler hepimiz için birer gurur kaynağı oldu. Bu kadar üretken ve başarılı bir yönetimin temelinde, Belediye Başkanımız Recep Altepe'nin önderliğinde, milletvekillierimizle, il ve ilçe teşkilatlarımızla, meclis üyelerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, halkımızla hep karşılıklı diyalog ve işbirliği içerisinde bir yönetim anlayışı sergilenmesi yatıyor. Belediyecilik hizmetlerinde yapılabilmesi hayal bile edilemeyen projelerin hayata geçmeye başladığı bir milat olan 28 Mart 2004 tarihi, karar alma süreçlerinde katılımcılık, denetlenebilirlik, şeffaflık ve hesap verebilirlilik ilkeleri doğrultusunda bir yönetimin de başlangıcıdır. Şimdi önümüzde 29 Mart 2009 tarihi var. Gerek kişiliği gerekse de çalışkanlığı ile Bursa'nın gönlünü fetheden Altepe'den devralacağımız hizmet meşalesini yine hep birlikte yakmaya devam ederek, Osmangazi'nin ufkunu aydıtlamayı sürdüreceğiz" dedi.

Teşkilatlarla gönül birliği yaparak, halk ile içiçe bir yönetim sergileyeceklerini ifade eden Bakan, "Osmangazi'de başlayan kabuk değişimi sürecek. Kentsel dönüşüm, çevre, tarihi ve kültürel mirası koruma, spor, sosyal belediyecilik gibi belediyeciliğin her alanında ilçemizin çehresini değiştiren örnek projeler artarak devam edecek. Sizlerden aldığım güven duygusu ve manevi destekle birlikte, 5 yıldan bu yana üst düzey belediye görevlerinde edindiğim tecrübeye dayanarak, bu hizmet yarışında ben de varım diyorum" diye konuştu.

Toplantıda söz alan İlçe Teşkilatı Başkanı Tahsin Kara da, partilerin Türkiye'ye hizmet etmek için gereken mücadeleyi verdiklerini belirterek, "AK Parti, 2001 yılında Türkiye'nin umudu olarak ortaya çıkmıştır. O dönemde ekonomik ve sosyal kriz sonrası halkın yüzünü geleceğe çevirdi. Yerel seçimlerde partimizi yeniden başarıya ulaştırmak için elimizden gelini yapıyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2008 Çarşamba 15:15:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?