7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Ruhsatlı tek kurban satış ve kesim yeri

Yıldırım Belediyesi’nin başarılı çalışmalarından biri olan Bursa’nın Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı’nda ruhsatlı tek kurban satış ve kesim yeri bayrama hazır. 

Ödüllü modern kurban kesim yeri sağlıklı ve temiz bir ortamda kurban alıp kesmek için bu bayramda da vatandaşlara hizmet verecek. Türkiye’de bir ilk olan tesiste, otomatik ayak kesimi, otomatik deri yüzme makinası ve otomatik parçalama işlemi seri bir şekilde yapılabiliyor. 2 dakika gibi kısa bir sürede büyük baş hayvanı vatandaşların alabileceği şekilde hazırlayan kesim ve parçalama aletleri sayesinde vatandaşlar sıra beklemeden kurban etlerini poşet içinde alabiliyor. 

Kurban bayramı için hazırlıklar tamamlanırken, Yıldırım Belediyesi tarafından bayramda yaşanan trafik sorununa da çözüm getirildi. Demetevler’i Şirinevler’e bağlayan yeni bir köprü yapan belediye, her iki mahalledeki trafik yoğunluğunu azaltılması beklenen köprüyü cuma günü hizmete açacak. Kesim yerine gidişi de kolaylaştıran köprü sayesinde sürücüler kurban bayramında Demetevler ve Şirinevler tarafında sıkıntı çekmeyecek.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 16:57:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?