7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Sağlık-Sen Diş hastanesini ziyaret etti

Sağlık ve Sosyal Hizmet Kolu Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Yönetim Kurulu üyeleri, Bursa Ağız Diş Sağlığı Hastanesi'ni ziyaret ederek, sendika çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkanı Yusuf Bedir ve yönetim kurulu üyeleri, bazı hastane personelini ziyaret ederek, istek ve şikayetlerini not etti. Ardından Hastane Müdürü Hasan Aslan'ı makamında ziyaret eden üyeler, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sendika üyeleri, Müdür Aslan'ı ziyaret ettikten sonra Başhekim Uz. Dr. Şebnem Altun ile bir süre sohbet etti. 

Altun, Bursa Ağız Diş Sağlığı Hastanesi'nin hasta potansiyeli açısından Marmara Bölgesi'nin en büyük hastanelerinden biri olduğunu belirterek, hastanede toplam 328 personelin çalıştığını söyledi. Vardiyalı olarak 24 saat hizmet verdiklerini kaydeden Altun, "Telefonla ve web sitesi üzerinden randevu veriyoruz. Hekim seçme konusunda ise titiz davranıyoruz. 1 ay içerisinde açılacak olan Türkiye'nin 4. büyük ameliyathanesi ile hizmet kalitemiz daha da artacak" dedi. 

Sendika Şube Başkanı Bedir ise, Sağlık-Sen'in hizmet çıtasını yükselten her kurum ve anlayışın yanında olduğunu belirtti. Hizmet sektörünün devamlılığının çalışanların huzur ve güven içerisinde çalıştıkları ortamların devamlılığıyla mümkün olabilieceğinin altını çizen Bedir, "Bunun içinde tüm kurumlarda olduğu gibi Bursa Ağız Diş Sağlığı Hastanesi'nde de idare, personel ve sendika üçlüsünün ahenkli bir şekilde çalışması için Sağlık-Sen olarak her türlü gayret ve çalışmayı yapacağız" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2008 Salı 17:39:49
Güncelleme :2 Eylül 2008 Salı 17:43:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?