7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Sağlık-Sen'den Melikoğlu'na ziyaret

Sağlık-Sen Bursa Şubesi Yönetimi göreve yeni başlayan Sosyal Hizmetler İl Müdürü Halim Melikoğlu'nu ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. 

Sağlık-Sen Bursa Şubesi Yönetimi geçtiğimiz günlerde Bursa Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne atanan Halim Melikoğlu'nu makamında ziyaret etti. 

Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumları'nda yaşanan sıkıntıların ele alındığı ziyarette, Başkan Yusuf Bedir Melikoğlu'na çözüm önerilerini iletti. SHÇEK çalışanlarının zor şartlar altında çalıştıklarını belirten Bedir, özellikle Sağlık-Sen Genel Merkezi tarafından gündeme getirilen ve ısrarla takip edilen Başbakanlık tazminatlarının çalışanlara verilmesi konusunun mutlu sonla neticeleneceğini umduğunu söyledi. Sağlık-Sen için SHÇEK kurumlarının özel bir yeri olduğunu ifade eden Bedir, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde önemli bir misyona sahip olan SHÇEK çalışanlarının maddi sıkıntılarının aşılması için her türlü çabayı sarf ettiklerini belirtti. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Melikoğlu, Bursa'ya yeni geldiğini ve meseleleri yerinde gördükten sonra gereken adımları atacağını kaydetti. Sokak çocuklarının iyi bir eğitimden geçerilmesi gerektiğini vurgulayan Melikoğlu, aile şefkati verilerek, topluma kazandırmak için mücadele edeceklerini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2008 Salı 12:26:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?