7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Sağlık-Sen'den MKP çıkarması

Sağlık-Sen Bursa Şubesi Mustafa Kemalpaşa ilçesini ziyaret ederek, üyelerin sıkıntılarına kulak verdi. 

Teşkilat çalışmalarına verdiği önemle tüm ilçelerde yönetim kurullarını oluşturan Sağlık-Sen Bursa Şubesi, Mustafa Kemalpaşa ilçesini ziyaret ederek, üyeleri hastane yetkilileri ile biraraya geldi. İlçe temsilcisi Mustafa Kemalpaşa Devlet Hastanesi Müdür Yardımcısı Şuayip İnce'yi makamında ziyaret ederek, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte görüş alışverişinde bulundu. Üyeler ve sağlık çalışanlarıyla biraraya gelen Bursa Şubesi Başkanı Yusuf Bedir, çalışmalar hakkında da bilgi verdi. MKP Devlet Hastanesi Başhekimi Hakan Altın'ı da makamında ziyaret eden Sağlık-Sen Bursa Şube Başkanı Yusuf Bedir ve yönetim kurulu üyeleri, hastane hakkında bilgi aldı. Başhekim Altın, teknik alt yapı ve fiziki yetersizliğe rağmen çok sayıda ilçe halkına hizmet verdiklerini belirterek, "Polikliniklerden sıra alabilmek için uzun kuyrukları görmeye alıştığımız bir ülkede, hasta tanıma sistemi ile her hastanın muayene ve işlemleri kısa zamanda yapılıyor. Ayrıca sıra almak için www.mustafakemalpasadh.com adlı web sitemizden de hastalarımız yararlanabilir. Bilgisayarlı tomografi ve kemik dansitometresi ile MR çekim hizmetleri işinde de ihale aşamasındayız" dedi. 

2005 yılında 'Toplam Kalite Yönetim Sistemi'ne geçtiklerini ifade eden Altın, bu çalışmaları 2008 yılında aldıkları ISO 9001-2000 kalite belgesi ile taçlandırdıklarını da sözlerine ekledi. 

Yusuf Bedir ise yapılan çalışmalardan dolayı Başhekim Hakan Altın'ı tebrik ederek, sendika olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 11:00:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?