8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Sağlık-Sen'den terör saldırısına tepki

Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkanı Yusuf Bedir, İstanbul Güngören'deki terör saldırısını kınadıkların belirterek, masum insanların hayatını kaybetmesinden dolayı derin üzüntü duyduklarını söyledi. 

İstanbul Güngören'de önceki gün meydana gelen patlamalar sonucu çok sayıda vatandaşın hayatını kaybettiği terör saldırısına tepkiler devam ediyor. 

Ayrım yapmaksızın insanlık dışı, vahşet ve şiddet isteğini ortaya koyan saldırıyı gerçekleştirenleri lanetlediklerini belirten Sağlık-Sen Bursa Şubesi Başkanı Yusuf Bedir, "İstanbul Güngören’de meydana gelen terör saldırısında çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesi ve yaralanmasından derin üzüntü duyduk. Masum insanları hedef alan bu canice saldırıyı şiddetle tel’in ediyoruz. Terörün kanlı yüzüne saklanarak, ülkemizin huzuruna ve birliğine zarar vermeyi hedefleyenlerin, milletimizin ve devletimizin kararlı gücü karşısında çirkin emellerine hiçbir zaman uluşamayacaklarını bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Bu vahşetin sorumluları, nerede olursa olsunlar hiç bir şekilde kendilerini bekleyen sondan kurtulamayacaktır. Millet olarak acımız büyük. Bu tür hain saldırılar, hiç bir zaman amacına ulaşamayacağı gibi terörle mücadeledeki azim ve kararlığımızı daha da arttırmalıdır. İnanıyoruz ki, aziz milletimiz de huzur ve istikrarına kast eden bu menfur saldırıya en güçlü cevabı, sergileyeceği birlik, beraberlik ve kararlı duruşuyla verecektir. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2008 Salı 13:12:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?