8
Mayıs
2024
Çarşamba
BURSA

Şahin'den ASGD Bursa'ya destek

Bursa Büyükşehir Belediyesi Hikmet Şahin, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Bursa Şubesi'nin başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını söyledi. 

ASGD Bursa Şube Başkanı Özge Yetişmişoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Orhan Güney, Beytullah Süat ve Recai Uysal, Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'i ziyaret etti. ASGD Bursa Şubesi'nin 24 Nisan Perşembe günü yapılan kongresinin ardından seçimle göreve gelen yönetim kurulu üyelerini tanıtan Şube Başkanı Özge Yetişmişoğlu, derneğin 8. ve ilk bayan başkanı olduğunu söyledi. Yetişmişoğlu, "ASGD Bursa Şubesi, geçtiğimiz 3 yıl boyunca Orhan Güney başkanlığında aynı ekiple görev yapmıştı. Kongre sonrasında güven tazeleyen ekibimiz, aynı heyecan ve dinamizmle görevini sürdürecektir" dedi. 

Yetişmişoğlu, yeni dönemde dernek bünyesinde geleneksel olarak düzenlenen futbol turnuvasının yapılacağını ve üyelere yönelik farklı projeleri de hayata geçireceklerini sözlerine ekledi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, yeni görevlerinde başarılar dilediği ASGD yönetim kurulunun uyum içerisinde çalışacağına inandığını söyledi. Başkan Şahin, "Yönetim kurulunuzda ilk kez bir bayan başkanlık yapıyor. Bu noktada beylerin nezaketini de görüyoruz. ASGD Bursa Şubesi olarak yeni dönemde daha önce de olduğu gibi Bursa ve ülke sporu adına güzel işler çıkaracağınıza inanıyorum" diye konuştu. 

Şahin, konuklarına gerektiği her zaman yanlarında olacağının sözünü de vererek, Bursa için hep birlikte çalışmanın önemli kazanımlar sağlayacağını ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2008 Perşembe 21:21:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?