7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Şahin'den şehit ailesine ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Bingöl'de şehit olan Eyüp Gürsoy'un ailesini ziyaret ederek, başsağlığı diledi. 

Bingöl'de Kiğı baraj inşaatını koruma görevine giderken iftar saatinde terörist saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Komando Er Eyüp Gürsoy'un Beşevler'de oturan ailesini, Bursa Milletvekili Ali Koyuncu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kılıç ile birlikte ziyaret eden Başkan Hikmet Şahin, Gürsoy ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi. Acılarının çok büyük olduğunu ifade eden şehit babası Osman Gürsoy, teröristleri sevindirmemek için ağlamayacağını belirterek, "Oğlumu kaybettik ama vatan sağ olsun" dedi. 

Şehit için okunan Kur'an-ı Kerim'i dinleyen Başkan Şahin, Eyüp Gürsoy'un şehitlik mertebesine yükseldiğini ve Gürsoy ailesinin oğullarının gururunu ömürlerinin sonuna dek taşıyacaklarını dile getirdi. Şahin, "Acınızı paylaşıyoruz. Bu vatan hepimizin. Eyüp vatanı uğruna canını verdi. Onun şehitlik mertebesine ulaşmasının gururunu bizler de yaşıyoruz. Allah şefaatine kavuştursun" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Eylül 2008 Cuma 15:18:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?