7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Şampiyonlara ödül

Letonya’da düzenlenen Avrupa Yıldızlar Güreş Şampiyonası’ndan bir altın ve bir bronz madalya ile dönen Yıldırım Belediyesi sporcuları Aslan Atem ve İsmail Cem için Yıldırım Belediye Meclisi'nde tören düzenlendi. 

Ülkemizi milli takımda grekoromen güreşte temsil eden Aslan Atem 76 kiloda şampiyon olup altın madalya kazanırken, 100 kiloda serbest stilde İsmail Can üçüncülük kürsüsüne çıkarak bronz madalyaya hak kazandı. 

Türkiye'nin tüm kategorilerde tek altın madalyasını kazanan sporcusu Aslan Atem’in Yıldırım Belediyesi’nden çıkması belediye ve kulüp yönetimine büyük gurur yaşattı. Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, sporcuları tebrik edip alınlarından öptü.
Keskin, Avrupa şampiyonu Aslan Atem’e 6 cumhuriyet altını ve üçüncü İsmail Cem’e iki Cumhuriyet altını takarak, sporcuları ve emeği geçen ekibi tebrik etti. Keskin, tüm branşlarda kazanılan başarılar ile Yıldırım Belediye Jimnastik Spor Kulübü'nün Bursa ve ülke sporunun lokomotifi olduğunu belirtti. 

Başkan Keskin, “Sporcu yetiştiren bir fabrika gibi şampiyonlar yetiştiriyoruz. Şimdiye kadar Bursa’mızın hiç de alışkın olmadığı dünya ve Avrupa şampiyonları çıkarttık. Milli takımımızda mücadele eden bir sürü sporcumuz var. Şimdiye kadar kazanılan dünya ve Avrupa şampiyonluklarının ardından olimpiyat şampiyonları çıkartmayı hedefliyoruz. Türk gibi kuvvetli sözünün hakkını veren sporcu kardeşlerimizi canı gönülden tebrik ediyor, başarıların devamını diliyorum” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 17:30:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?