7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Sedat Yalçın'dan MÜSİAD'a ziyaret

AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi'ni ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu. 

MÜSİAD Bursa Şubesi'nde gerçekleşen ziyarete, AK Parti il yönetimi ve dernek üyeleri katıldı. AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, Türkiye ekonomisini yakından takip eden önemli bir sivil toplum kuruluşunu ziyaret ettiklerini belirterek, hükümetin çalışmaları sırasında MÜSİAD'ın görüşlerine başvurduğunu hatırlattı. Bursa ekonomisini ve Türkiye genelindeki gündemi değerlendirme fırsatı bulduklarını ifade eden Yalçın, bu tür ziyaretlerin iki taraf açısından da faydalı olduğunu söyledi. 

MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Cemil Tekin ise yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, "MÜSİAD olarak yaptığımız ekonomik araştırma raporu, meslek ve teknik eğitimle ilgili raporları il başkanına sunduk. Son zamanlarda ekonominin siyasete feda edilmesinin sıkıntılarını yaşıyoruz. Ticari faaliyetlerdeki aksamaların giderilmesiyle ilgili çözüm önerilerini kendilerine ilettik. Özellikle piyasadaki nakit darlığının, yapılacak olan ödemelerle giderilmesini, piyasanın likitidesinin artırılmasını istedik" dedi. 

Ziyaret sonunda, dernek başkanı Tekin, İl Başkanı Yalçın'a MÜSİAD tarafından hazırlanan araştırma raporlarını sundu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2008 Salı 10:43:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?