7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Şehit ailesinden Keskin'e ziyaret

Erzincan'daki patlama sonucunda şehit düşen Murat Atsen'in ailesi, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'e verdiği destekten ötürü teşekkür ziyaretinde bulundu. 

Şehit babası Yılmaz Atsen, şehit kardeşi Mehmet Atsen, şehit ablası Hülya Çavuş ve eşi Mustafa Çavuş, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'i makamınd ziyaret etti. 

Şehit babası Yılmaz Atsen, Keskin'e teşekkür ederek, "Acıların paylaşılarak azaldığını, oğlumuzu kaybettiğimizde verdiğinizde destekle anladık. Başkan bizim en acılı günlerimizde hep yanımızda oldu. Kendisini bir belediye başkanı olarak hep takdir etmişizdir ancak bu zor günlerimiz de bize verdiği destek ve yardımlarıyla kendisinin bir başka yönünü de görme fırsatı bulduk. Kendisine minnetarız" dedi. 

Belediye Başkanı Özgen Keskin ise ailenin acısını paylaştığını söyleyerek, "Biz vazifemizi yaptık. Şehit düşen her vatan evladımız bizlerin de çocuklarıdır. Ne yazık ki terör, ülkemizin başındaki en büyük felaketlerden biridir. Bundan sonra da şehit oğlumuzun ailesine ne gerekiyorsa yapacağız. Onların acısı bizim acımızdır" diye konuştu. 

Ayrıca Keskin, Ortabağlar Mahallesi'nde yapılacak olan bir parkada şehit Murat Atsen'in isminin verileceğini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2008 Cuma 17:46:06
Güncelleme :22 Ağustos 2008 Cuma 17:50:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?