7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Şehit Caner Çalışkan meydanı açıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, şehit Caner Çalışkan'ın adının verlidiği meydanı hizmete açtı. 

Meydan açılışına Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe ve AK Parti Bursa Milletvekili Ali Kul katıldı. 

Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Sizleri görünce aklıma 1989 senesi geldi. Buraları yeni yeni oluşmaya başlamıştı. Mahallede komşular toplanır, oturur konuşurlardı. Yolun altı, yolun üstü diye bir ayrım vardı. Ben de o zamanlar toplantılarda hep söylerdim. Keşke imkan olsa da şuraları değiştirsek diye. Allah'a şükür o imkan elimize geçti. İktidara geldiğimizde yolun altında birtane lise bile yoktu. Şimdi bakınız, Şirinevler'den buralara kadar her yeri okula boğduk. Bütün bu işlerimiz devam edecek. Yeter ki vatandaşımız faydalansın. Şehidimize rahmet diliyorum. O, ülkesine karşı yapması gereken en büyük görevi yaptı. Bayrağını indirtmedi, ezanını dindirtmedi. Onu unutmamak için buranın adını Şehit Caner Çalışkan Meydanı olarak koyuyoruz" dedi. 

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ise, "Biz elimizden geleni yapıyoruz. Daha önce Yavuzselim Mahallesi nasıldı? Şimdi nasıl? Bu işlere elimizden geldiği kadar devam edeceğiz. Şehidimize rahmet diliyorum" diye konuştu. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve davetliler kurdelayı keserek, meydanı hizmete açtı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2008 Pazartesi 12:40:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zehra CALISKAN IP: 88.253.110.xxx Tarih : 3.11.2008 15:24:27

MERABA BEN ZEHRA CALISKAN CANER CALISKAN BENIM DAYIM OLUR BU MEYDANI YAPTIRARAK YILDIRIM BELEDIYESINE TESEKKURLERIMI SUNARIM DAYIMI UNUTMAMAK ADINA TIM SEHITLERIMIZIN ADINA BOYLE BI UYGULAMADA BULUNDUKLARI ICIN MINNETTARIZ HER O MEYDANDAN GECTIM DE HEM BI HUZUN HEM BI GURUR WERIYOR BANA CUNKU BENIM DAYIM SEHİT MEWLANIN MERTEBESINDE COK BUYUK BI YERDE DAYICIM SENI COOOOOK SEWIYORUM UNUTMADIK WE HIC UNUTMICAM.... WE SİZLERDEN RICAM HER O MEYDANDAN GECTIYINIZDE DAYIMIN YANI TUM SEHİTLERİMİZİN RUHUNA Bİ FATİHA OKUMANIZI ALLAH RIZASI İCİN İSTERİM. ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKURLER.......