7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Şenol'dan Şahin'e destek teşekkürü

Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'i ziyaret eden Bursa Barosu Başkanı Asude Şenol, demokratik atmosferde hayata geçirdikleri çalışmalara destek veren Şahin'e teşekkür etti. 

Bursa Barosu'nun önümüzdeki haftasonu yapılacak başkanlık seçimlerinde aday olmayacağını açıklayan Baro Başkanı Asude Şenol, Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'e veda ziyaretinde bulundu. Tarihi belediye binasında gerçekleştirilen ziyarette Asude Şenol, Başkan Şahin'in her çalışmada kendisine destek olduğunu belirtti. Üç dönem boyunca Bursa'da Baro Başkanı olarak görev yaptığını kaydeden Şenol, "Altı yıldır Bursa Barosu'nda başkanlık yaptım. Bu kez aday olmayacağım. Bunun sebebi de kesinlikle seçilememe kaygısı değildir. Görevimi tamamladığımı düşünüyorum. Yönetim anlayışım ve demokrasiye olan inancım sebebiyle başka arkadaşlarıma da fırsat vermek adına aday olmak istemiyorum" dedi. 

Çalışmalarına sorumlu bir vatandaş olarak Bursa'da devam edeceğini söyleyen Şenol, "Görevde olduğum sürede gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum. Özellikle Heykel'deki Baro Evi'nin yapımında büyük destek verdiniz. Belediye ile ilgili her işimiz demokratik bir ortamda gerçekleştirildi" diye konuştu. 

Şenol, iki yıllık son dönemin faaliyet raporlarının bulunduğu kitabı da Şahin'e armağan etti. 

Başkan Şahin, Bursa Barosu'nun güzel çalışmalar yaptığına işaret ederek, "Özverili çalışmalarınızla camianızda olumlu bir etki bıraktınız. Siz 6 yıldır görevdesiniz, ben de 5. yılımdayım. Bursa'da 5 yıldır birlikte çalışıyoruz ve güzel işler yaptık. Bursa'da hizmetler bitmez. Çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

Farklı görüşlerin ortaya çıktığı durumlarda dahi uygar çözümler bulabildiklerini ve ortak noktada buluşulduğunu hatırlatan Şahin, "Gerek Büyükşehir Belediyesi gerekse Bursa Barosu birbirine gayet hoşgörülü davrandı. Bu anlayış ortamı, dilerim ki bizden sonrakilere de örnek olsun. Ben de size yaşamınızda başarılar diliyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 21:33:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?