7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Sercan, transfer haberlerinden sıkıntılı

Sergilediği başarılı performans ile bir çok kulübün transfer listesine girmeyi başaran Sercan Yıldırım, transfer haberlerinden bıktığını belirterek, "Benim de duygusal yanlarım var" dedi.

Bursaspor Store mağazasında taraftarlara imza dağıtan genç oyuncu Sercan Yıldırım basın mensuplarının sorularını cevapladı. Taraftarın ilgisinin kendisini mutlu ettiğini ifade eden Yıldırım, "Bu ilgiler beni çok mutlu ediyor. Taraftarlarımızı utandırmadığımı düşünüyorum. İyi bir performans sergiledim inişli çıkışla grafiğim oldu. Taraftarların ilgisini çektiysem, onlara güzel şeyler izlettiysem ne mutlu bana. İnşallah bunların devamının geleceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Transfer dedikodularının olduğunu kaydeden Sercan, "Ama şu anda Bursaspor'un futbolcusuyum bu yüzden o konulara hiç girmeyelim. Arsenal'in bana ciddi bir teklifi olmadı. Sadece kulağıma gelen bir duyum. Ben bu soruya cevap vermek istemiyorum. Cevap verdiğim zamanlar farklı şekilde yazıldı. Söylediklerim daha çok abartıldı. Gerçekten transfer konusunda konuşmak istemiyorum. Benimde duygusal yanlarım var" şeklinde konuştu.

"Kendi kararını kendisi veremiyor, menejeri ve ailesinin baskısı altında kalıyor" eliştirilerinede cevap veren Sercan Yıldırım, "Henüz 18 yaşındayım ve tabiki benim ailem karar vericek. Benden sonra ailem gelir. Menejerimede saygım ve güvenim var. Tabiki yorumcularada hak veriyorum, Genç olmama rağmen büyük şeylere imza atıyorum, Yorumcuların daha sağduyulu olmalarını bekliyorum. Kulaklarımı kapatıp oyunuma bakmak istiyorum" dedi.

Gaziantepspor maçıyla ilgilide konuşan Yıldırım, 25 puana çıkıp ikinci yarıda daha iyi yerlere gelmek istediklerini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2008 Cuma 11:47:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?