7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Sevgi Market'e anlamlı bağış

Yıldırım Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlamındaki en büyük hizmetlerinden biri olan Sevgi Market (Bedava Market)'e anlamlı bir bağış geldi. 

Bursa İmam Hatipliler Mezunları Derneği (BİHMED)'in yaz okullarına katılan öğrenciler harçlıklarından kısarak ve kermesler düzenleyerek elde ettikleri gelirleri, Sevgi Market'te kullanılmak üzere Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'e teslim etti. Öğrencilerin kumbaralarını Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'e teslim ederken yaşadıkları mutluluk gözlerinden okundu. BİHMED yaz okulu öğrencilerinin kumbaralarında biriktirdikleri paraları teslim alan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, "Sevgi Market ve bünyesinde kurulan beyaz eşya, mobilya, giysi ve gıda reyonu ile binlerce ihtiyaç sahibine destek oluyoruz. Minik yüreklerden kopan bu yardımlarda bizlere sinerji oluyor. Ramazan ayı öncesinde özellikle gıda firmalarımızı Sevgi Market'e daha fazla destek olmaya davet ediyorum" dedi. 

Yıldırım Belediyesi'nin getirdiği uygulama ile ihtiyaç sahibi vatandaşların hizmetine sunulan Sevgi Market'e bin 285 YTL yardımda bulunan çocukların sergiledikleri anlamlı destek büyüklerini de duygulandırdı. Sevgi Marketi Başkan amcaları ile birlikte gezen minikler yaptıkları yardımın nasıl muhtaç kişilere ulaştırıldığı konusunda bilgi aldı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2008 Cuma 13:26:10
Güncelleme :15 Ağustos 2008 Cuma 13:30:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?