7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Sevgililer Günü'nde prezervatif dağıttılar

Bursa'da Zübeydehanım Doğumevi Hastanesi, sevgililer günü sebebiyle hastaneye gelenlere prezervatif ve çeşitli hediyeler dağıttı. 

Sevgililer Günü Bursa'da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Yılda 14 bin bebeğin dünyaya geldiği Zübeyde Hanım Doğumevi yetkilileri de bu özel günde hastalarının Sevgililer Günü'nü kutladı. Hastane bünyesinde oluşturulan Aile Planlaması Kliniği ve Eğitim Merkezi, hastalar ve ziyaretçilerine gün boyu çeşitli hediyeler ve prezervatif dağıttı. Hediyelerle karşılaşan hastalar ve yakınları önce şaşkınlık yaşarken, verilen hediyelerin anlamlı olduğunu söyledi. 

Zübeyde Hanım Başhekimi Şeref Nişancı, hastane olarak anne ve kadınları çok sevdiklerini belirterek, "Bizim için hastalarımız çok değerli. Aile Planlaması Eğitim Merkezinin yaptığı organizasyon ile gelen hasta ve ziyaretçilere çeşitli hediyeler ve bugüne özel prezervatif veriyoruz. Cinsellik disiplinli olmalı. Biz aile planlamasını önemsediğimizi belirtiyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Şubat 2008 Perşembe 14:44:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erol aran IP: 88.248.15.xxx Tarih : 15.02.2008 14:20:53

efendim gecen günler sevgililer gününü kutladık ama sevgililer günün nereden dogdugu hakkında bir bilgisi olan varmı prezerratıf dagıtılması çok cazıp olay degıldır bence bu sevgililer günü cinsellik günü degıl kı bunda tarafsız olalım bunlar reklam içeriklı degılmıdır bu olay bizi ilerletmez bence bende bilgili cinsellikten yanayım ama gunn akısına göre hareket etmemızde fayda var