7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Sevgilisine laf atanlara kurşun yağdırdı

Bursa'da bir parkta alkol alan iki genç, yanlarına gelen bayana laf atınca, kızın erkek arkadaşı tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralanan gençler, parkın karşısında bulunan hastaneye kaldırıldı. 

Edinilen bilgiye göre, olay gece 02.00 sıralarında Çekirge Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Z.A (36) kız arkadaşları F.F ve Ö.G ile otomobille gezmeye çıktı. Bayanlardan F.F rahatsızlanarak otomobilden indi. Parka giden bayan bir süre dinlenmek istedi. Bunun üzerine parkta alkol alan S.H (17) ve İ.U (24), yanlarına gelen bayana laf attı. Kız arkadaşına laf atıldığını gören Z.A otomobilinden inerek gençlerin yanına gitti. Elinde bulunan silah ile gençleri tehdit eden Z.A ateş etmeye başladı. 

Silahtan çıkan kurşunlardan ikisi S.H.'nin bir tanesi ise İ.U.'nun bacağına isabet etti. Bacaklarından yaralanarak yere yığılan iki genç, güçlükle karşıda bulunan özel bir hastaneye geldi. 

Polis ekipleri, gençlerden bir tanesini tekrar parka götürerek olay yerini tespit ettirdi. Olay yeri inceleme ekipleri, bölgede boş kovan araştırması yaptı. Yaralanan iki genç 112 ambulansı tarafından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 16 JD plakalı otomobille firar eden zanlı Z.A., kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalandı. İlk olarak suçunu inkar eden zanlı, hastanede bulunan yaralı gençlerin kendisini teşhis etmesiyle olayı itiraf etti. Yaralanan gençlerden İ.U, genç kızın fenalaştığını
gördüklerinde yardım etmek istediklerini belirterek, "Birden bize ateş etti. Biz sadece bayana yardım etmek istedik" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

.
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2008 Pazartesi 11:51:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?