7
Mayıs
2024
Salı
BURSA

Şimşek yeniden aday

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nda (BSMMMO) iki yıldır görevi üstlenen Meslekte Dayanışma Grubu, bu yıl da göreve talip olarak yeni dönem adaylarını tanıttı. 

Meslekte Dayanışma Grubu, BSMMMO hizmet binasında düzenlenen toplantıyla yeni dönem adaylarını kamuoyuna tanıttı. Mevcut başkan Ebubekir Şimşek, 19. olağan genel kurulda seçimleri tekrar kazanacaklarını belirterek, göreve tekrar talip olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Birlik ve beraberlik içinde seçimlere kadar çalışmalarını sürdüreceklerini dile getiren Şimşek, "Arkadaşlarla dayanışma içerisinde hareket ederek tekrar seçimleri kazanmak istiyoruz. Yönetimimiz döneminde yaptığımız icraatlarla birçok ilki gerçekleştirdik. Yönetimde ciddiyet, denetimde şeffaflık ve disiplinde adalet ilkesini benimseyerek tüm meslektaşlarımızı kucakladık. Eğitim çalışmalarımızı en üst düzeyde tutarak meslektaşlarımızı değişen kanunlar hakkında bilgilendirdik. Başarılı çalışmaların devam etmesini istiyoruz. Bu yüzden yıl içerisinde yapılacak olan 19. genel kurulda ekibimizle birlikte tekrar aday olmaya karar verdik. Bütün meslektaşlarımızı, meslekte dayanışma ve birlik içerisinde hareket etmeye davet ediyoruz" dedi. 

Meslekte Dayanışma Grubu'nun yönetim kurulunda Ebubekir Şimşek, Mecit Tuğcu, Hüseyin Kahraman, Zeki Aytekin ve Ahmet Tevfik Şahin, Denetim Kurulu'nda İlyas Kanak, Şener Öztürk ve Ali Uslu, Disiplin Kurulu'nda da Nevsin Ersoy, Tülay Erkılıç, Asım Karaman, Cüneyt Bütün ve Metin Uygur yer alıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2008 Cumartesi 16:27:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ÖZCAN DİLEKYİĞİT IP: 88.236.53.xxx Tarih : 17.03.2008 11:37:53

Bursa Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nda (BSMMMO) iki yıldır görevi üstlenen Meslekte Dayanışma Grubu, bu yıl da göreve talip olmuşlar peki çokmu başarılı oldunuz bir daha aday oluyorsunuz demek şart size sevgili arkadaşlar, meslege ve meslektaşa katkı sunulan hiç bir şey yok sadece emir ellik yaplmıştır, meslektaşların sesi kıstırılmış ve hiç bir katkı saglanmamıştır. Bol bol türkiye turu yapılmış ve çalışan hizmet veren meslektaşların oda tarafından dışlanmış meslektaşların üstüne yüklenen angaryalara karşı durulmamaış meslektaşlar ve bu meslege gönül vermiş degerli stajyer adayları hüsrana ugramıştır bu tavır ve sergilenen duruşlara görerek sizi tam kapasiteyle temsil yetkisi oluşmuş arkadaşları tercih etmeniz ve meslektaşların hakkını koruyan meslegi yüceltecek ileriye götürecek arkadaşları seçmeniz gerekmektedir diye düşünüyorum saygılarımı sunuyorum.